Het familieplanningsprogramma van Duterte wordt geconfronteerd met oppositie in de Filippijnen

MANILA (Reuters) Een presidentiële interventie om gratis voorbehoedsmiddelen te bieden in de overwegend katholieke Filippijnen leek vast te moncler jassen dames sale staan ​​voor obstakels, waarbij conservatieven en kerkleiders mogelijke moncler jas dames sale uitdagingen aan het voorbereiden waren.

Filippijnse moncler jassen heren sale president Rodrigo Duterte kijkt toe tijdens een moncler jas heren uitreikingsceremonie voor uitmuntende Filippino’s en organisaties overzee, in het Malacanang-paleis in Manilla, moncler jas heren sale Filipijnen, 19 december 2016. REUTERS / Ezra Acayan

Toegang tot kunstmatige anticonceptiemethoden is moeilijk in het land van meer dan 100 moncler jas dames miljoen mensen, ondanks de passage van de Reproductieve Gezondheidswet in 2012 vanwege een bevel van het Hooggerechtshof dat de volledige implementatie ervan moncler jassen dames heeft gestopt.

President Rodrigo Duterte heeft op maandag 2018 moncler een moncler uitverkoop uitvoerend bevel uitgevaardigd om het familieplanningsprogramma te financieren en af ​​te dwingen moncler dames om vrije moncler jas sale toegang tot anticonceptie te waarborgen en de rechterlijke uitspraak te omzeilen.

komt president Duterte met het uitvaardigen van een uitvoerend bevel dat moncler sale de intentie van het bewaringsbevel omzeilt, zei congreslid Jose Atienza, vertegenwoordiger van een politieke groep genaamd Life.

Hij zei tegen Reuters dat zijn groep de Duterte-richtlijn moncler jas outlet voor woord, zinsdeel en illegaal zal bestuderen. We zullen het voor de rechtbank in twijfel trekken.

Duterte, een katholiek moncler jassen outlet als 80 procent van de bevolking, heeft van reproductieve moncler nederland gezondheid een prioriteit gemaakt, ervan overtuigd dat mensen de middelen geven om te beperken of geboorten in de ruimte te doen de economische groei ondersteunen.

het bestuur is erop gebrand deze bepalingen ten uitvoer te leggen moncler jassen om ervoor te zorgen dat Filipino’s toegang krijgen tot gezinsplanning en middelen om het aantal kinderen in moncler outlet sale te perken en te beperken niet moncler jassen heren worden ingeperkt, zei gezondheidssecretaris Paulyn Ubial.

De katholieke bisschoppen van het land hebben kritiek geuit op wat zij beschreven als de maatregelen van de president, en riepen mensen op om volgende maand deel te nemen aan een processie om een ​​standpunt in moncler heren te nemen.

de maatschappij opent moncler outlet haar deuren om kunstmatige anticonceptie, abortus, echtscheiding, gelegaliseerde homo-unie te verwelkomen, het opent de geest van mensen voor een bepaalde denkrichting dat problemen alleen kunnen worden opgelost door moncler jas outlet beëindiging van relaties, beëindiging van persoon, de https://www.monclersale.nl bisschoppelijke commissie voor de leken van de katholieke bisschoppenconferentie van de Filippijnen gezegd.

Share

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir