Het Indonesische parlement keurt hogere defensie-uitgaven goed

JAKARTA (Reuters) Indonesische wetgevers hebben dinsdag ingestemd met hogere defensie-uitgaven dit jaar om, onder andere, belangrijke upgrades te financieren voor militaire faciliteiten op de Natuna-eilanden, waarvan de nabijgelegen wateren moncler sale in moncler uitverkoop Beijing zeggen dat ze onderhevig zijn aan claims

De moncler dames goedkeuring door het 2018 moncler parlement kwam slechts enkele dagen nadat www.jassenmoncler.nl president Joko Widodo moncler jas heren de afgelegen moncler jassen heren sale eilandenketen bezocht om de soevereiniteit over het gebied te bevestigen, in wat Indonesische functionarissen omschreven als moncler jas sale de sterkste boodschap die aan China is gegeven.

China, steeds assertievere acties in de Zuid-Chinese Zee, die moncler jassen zorgwekkende Zuidoost-Aziatische landen zijn, zorgen voor een toename van de veiligheidsuitgaven in de regio.

moet worden bewaakt en om dat moncler outlet te doen moet moncler jas outlet het leger over de juiste faciliteiten moncler outlet sale beschikken, ze hebben extra geld nodig, zei Johnny Plate, een lid van de begrotingscommissie van het parlement.

Het Parlement heeft dit jaar ingestemd met een verhoging moncler jas heren sale van de begroting van het ministerie van defensie tot 108,7 biljoen rupiah ($ 8,25 miljard), een stijging moncler jas dames sale van bijna 10 procent ten moncler jassen dames sale opzichte van de oorspronkelijke begroting 2016.

Sommige van moncler heren de nieuwe fondsen zullen worden gebruikt om de luchtmachtbasis te verbeteren en een nieuwe haven op de Natuna-eilanden te bouwen, zodat meer oorlogsschepen en straaljagers daar kunnen worden gestationeerd, zei minister Ryamizard Ryacudu van Defensie tegen verslaggevers.

De marine van Indonesië heeft de patrouilles rond de eilanden opgevoerd na een reeks confrontaties tussen Indonesische marineschepen jassenmoncler en Chinese vissersboten in het gebied.

Jakarta maakt bezwaar tegen de opname van water in de wateren rond de moncler jassen heren Natuna-eilanden in China een afbakeningslijn die door Beijing wordt gebruikt om zijn beweringen moncler jas dames te bewijzen.

Beijing zei vorige week dat die wateren onderworpen waren aan overlappende moncler nederland claims over rechten en belangen tussen China en Indonesië. Jakarta heeft de houding van China verworpen door te zeggen dat de wateren zich moncler jassen outlet op het grondgebied van Indonesië bevinden.

Ondanks de bezwaren maakt Indonesië geen deel uit van een breder regionaal geschil over China-terugwinningsactiviteiten in de Zuid-Chinese Zee.

China claimt bijna de hele wereld, waar jaarlijks ongeveer $ 5 biljoen aan handelspassen voorbijgaat. Brunei, Maleisië, de Filippijnen, Taiwan moncler jassen dames en Vietnam hebben ook claims.

Share

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir