Diagnostisert med en forverring tilfelle av mitral ventil regurgitation

canada goose norge forhandler Blog Spam Uønsket utgivelse av selvopprettet innhold (blogger, podcaster, YouTube-kanaler) er forbudt i denne subreddit. Vi har en Self Promotion onsdag tråd. Hvis du er på noen måte tilknyttet nettstedet du prøver å poste, må det gå i denne tråden. canada goose norge forhandler

canada goose norge Cyber ​​Begging Jeg er sikker på at veldedighet du kjører for, er en god sak, men dette er ikke stedet. canada goose norge

canada goose importør norge Bli en Redditor og abonner på en av tusenvis av samfunn. 16 canada goose importør norge

canada goose jakke . Bare når jeg er 50, og da jeg hadde min fysiske, lekte min lege til hjertet mitt og sa: ‘Hmm, det er ikke bra.’ Sendt i Toronto for et ekkokardiogram. for å se en skikkelig kardiolog. Jeg er nå trening for IM 10 og 11 med målet om å få 12 og få en arv i Kona. canada goose jakke

canada goose outlet norge Noen har erfaring med dette? Jeg ser kardiologen canada goose outlet på fredag. Skal jeg være bekymret for å bli fortalt å pensjonere fra Ironman og / eller triathlon? Jeg har jobbet veldig hardt for å gjøre det og kan ikke forestille meg ikke å være i stand til å trene og løpe. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte En del av dette innlegget er å lufte og kanskje ha noen med mer medisinsk kompetanse forhåpentligvis lette tankene mine. Jeg har vært litt mer utmattet enn i fjor, men trodde det var bare Father Time. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose dunjakke UPDATE: Bare sett kardiologen. Han har midlertidig forbudt meg fra de to meldingene jeg har planlagt, i påvente av en TEE-skanning. Han sier at hjertet er forstørret og mer blod strømmer på feil måte enn han liker å se. Endte opp med å ha ventilutskiftkirurgi med en mekanisk ventil. Jeg dro i uk i 2 år mellom diagnose og kirurgi. Ingen av mine leger fortalte meg at jeg måtte stoppe (ikke chat, sprint og olympisk). De få årene før kirurgi, begynte jeg å merke symptomer, hovedsakelig sovende i stedet for å komme hjem fra jobben. canada goose dunjakke

canada goose jakke oslo Bare hør på legen din råd, men husk at de vanligvis har svært liten erfaring med idrettsutøvere. Denne plasseringen ikke tar stedet for ekte medisinsk rådgivning, og jeg har ikke sett eller vurdert deg, men trening er gunstig selv i kongestiv hjertesvikt. Jeg tror ikke dette kommer til å være slutten på karrieren din, med mindre det som kardiologen din bestemmer. Du kan tynne din intensitet og ikke presse Canada Goose Outlet i Canada utover et visst threshhold. Jeg jobbet i New York Cardiac Rehab, og det var et nøye overvåket program som alltid holdt øye med dine vitals og kan jobbe med deg for å komme til hvor du vil gå. Jeg jobbet med en gammel triatlete som hadde en 3-veis bypass, og vi var i stand til å sende kardiologistrapporter og under forslag om at denne pasienten skulle få lov til å konkurrere. Han brøt noen oppføringer, men han var den lykkeligste jeg hadde sett ham da han viste et bilde på slutten, som holdt medaljen sin. canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk Hvis du vil ha mer info, kan jeg se hva rundt ditt område. Du kan sannsynligvis justere livet ditt bare for å ha en side som du vant, forlater din enke din kone. Det suger, men jeg tror ikke det er å bryte nyheter til deg. Bare ta det rolig, trene mindre intenst, leve et langt liv og nyt det. Triathlon er ikke alt, det er ingenting i forhold til dine venner og familie. canada goose norge nettbutikk

canada goose billig Hjertetilstandene har vært i sentrum for de fleste dødsfallene i Triathlon, en mann døde bare denne helgen, og en siste helg, som et resultat. Folk sier, ‘han døde gjør det han elsket!’, Knull det. canada-goose-jakker Det er ikke verdt det. Jeg elsker triathlon, men jeg elsker livet mer canada goose billig.

Share

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir