Betal ikke oppmerksomhet til den kvinnen bak gardin

canada goose norge forhandler Nylig viste jeg meg på et radioprogram for å markedsføre et litterært arrangement. Hvis jeg fortalte deg, må jeg dræpe deg. ‘ canada goose norge forhandler

canada goose i norge Sannheten? Nei. Jeg skriver romaner, essays og artikler under eget navn, men når jeg er ghostwriting, er jobben min å stå bak gardinen og kanalisere en stemme. canada goose i norge

canada goose billig Nå har jeg spilt over tjue bøker. Jeg falt i yrket ved et uhell når min agent, som visste at jeg hadde studert på college, spurte om jeg ville være interessert i å hjelpe en redaktør til å fikse en rotete helsebok skrevet av en lege. Med andre ord, jeg var lege til legen. Det var gøy. Det var lett. Og det betalte at jeg begynte å fantasere om å ta ut mindre college lån til barna mine. canada goose billig

canada goose norge nettbutikk Fastsetting som en bok ledet raskt til en annen. Jobber syntes å falle i fanget mitt. Jeg ble introdusert til helt nye verdener både på siden og Canada. canada goose norge nettbutikk

canada goose salg Disse prosjektene har også ført meg til å utvikle mer kreative måter å jobbe på, siden en av de grunnleggende kjendiser som gjør at alle pengene er, er at de aldri sitter stille. Jeg intervjuer klientene mine i enkelte tilfeller, men oftere på telefon, ettersom klienten rushes til neste TV-skyting eller salongavtale. En skuespillerinne var så opptatt på en sceneproduksjon at hun hadde å svare på mine spørsmål via Dropbox; Jeg spiste spørsmålene i Toronto til hennes talentagent, som så sendte meg lydfiler av svarene hennes. En annen skuespiller kan ringe meg bare sent på kvelden, etter at han har vært med på sin TV-show. canada goose salg

canada goose jakke ‘Jeg slår på at du hater ikke å kunne skrive fiksjon på heltid,’ sa en venn nylig, da jeg nevnte et nytt Toronto-ghostwriting-prosjekt. Det er ofte vanskelig for meg å sitte stille i publikum uten å rope: ‘Hei! Les fra kapittel fire! Det er den virkelig spennende Mississauga-delen! ‘ canada goose jakke

canada goose jakke oslo Men når du er ferdig med å ghosting en bok, er det ikke ditt lenger. Boken tilhører nå din klient, så vel som det burde. ‘Ghostwriting’ kan bety alt fra å utvikle et rotete delvis manuskript til å ri hagle gjennom en annen persons liv i virkeligheten. Noen ganger jobber jeg som journalist, undersøker bakgrunnsmateriale. Jeg er ofte i en terapeutens rolle, og spør, ‘Hvordan følte du at når du skjedde? Hvilken innvirkning har det på livet ditt? ‘ canada goose jakke oslo

canada goose importør norge Målet mitt er å frata ut sannheten om en historie. Jeg elsker å https://www.canada-goose-jakker.com høre en klient si, ‘Wow, jeg kan ikke tro at jeg bare fortalte deg det,’ for da vet jeg at vi har noe rå og ekte at vi kan polere og dele. canada goose importør norge

canada goose dunjakke Når jeg har samlet det materialet jeg trenger, blir jeg en quilter. Jeg husker min farmasøytisk dame, som la ut stoffet hennes på gulvet til gulvet til hun fant mønstre som var fornøyd med henne. hva jeg gjør også: Jeg tar disse fascinerende materialene fra folks liv og deler dem i unike mønstre. Ja, jeg kan legge til mine egne berører med håndsømmen, men det er strengt ornamental. Tonen og kadensen skal tilhøre tydelig for klienten min, slik at alle som leser boken, kan gjenkjenne stemmen. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk ekte Jo lengre jeg gjør dette arbeidet, jo mer ære er jeg. Jeg har lært å forvise mine egne erfaringer og forventninger til hva en historie ‘burde’ se ut. I stedet lader jeg stykkene dukke opp og falle rundt meg i et uendelig utvalg av mønstre, slik at jeg kan kutte sammen kraftige historier som fortjener å bli fortalt canada goose canada goose outlet norge nettbutikk ekte.

Share

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir